پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس
Published on پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس (https://www.abfa-fars.ir)

خانه > Printer-friendly > Printer-friendly > کوفته کرمانشاهی

کوفته کرمانشاهی

نوشته شده توسط: مدیر سایت در تاریخ: ۱۳۹۷/۰۵/۲۰

کوفته  کرمانشاهی

اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .

مواد لازم :

  • گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم
  • لپه ۱ پیمانه
  • سیب زمینی نیم پز ۲ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن
  • گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم
  • آبلیمو ۱ لیوان
  • شکر ۵ /۰ لیوان
  • آب ۱ لیوان

طرز تهیه :
 گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد. چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .


Source URL (modified on 2018/08/11 - 4:45ق‌ظ): https://www.abfa-fars.ir/fa/%DA%A9%D9%88%D9%81%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%87%DB%8C