پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس
Published on پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس (https://www.abfa-fars.ir)

خانه > Printer-friendly > Printer-friendly > قنبر پلو

قنبر پلو

نوشته شده توسط: مدیر سایت در تاریخ: ۱۳۹۷/۰۵/۲۰

قنبر پلو

  • مواد تشکیل دهنده:
  • برنج ۴ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
  • مغز گردو ۱۰۰ گرم
  • کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
  • رب انار ۴ قاشق سوپخوری
  • شیره انگور ۲ قاشق سوپخوری
  • پیاز ۱ عدد درشت
  • آرد نخود چی ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
    :

طرز تهیه

گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت, قلقلی های کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
پیاز رو خلالی خرد کنید, در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه, وقتی پیاز سرخ شد, گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید, رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید, کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید, تا کشمش ها هم تفت بخورن!
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط کنید.
نکات
مراقب باشید که کشمش نسوزه, وقتی رب و شیره رو اضافه کردید, زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش رو اضافه کنید تا نسوزه! ‬میتونید به مایه گوشتی, کمی پودر سیر و ادویه هم اضافه کنید. قلقلی ها رو خیلی سرخ نکنید, چون بعد توی پلو خشک میشه. ‬قنبر پلو یکی از پلوهای مخلوط شیرازی هاست.

 


Source URL (modified on 2018/08/11 - 4:47ق‌ظ): https://www.abfa-fars.ir/fa/%D9%82%D9%86%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D9%84%D9%88