پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس
Published on پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس (https://www.abfa-fars.ir)

خانه > Printer-friendly > Printer-friendly > طرزتهیه پیراشکی

طرزتهیه پیراشکی

نوشته شده توسط: مدیر سایت در تاریخ: ۱۳۹۷/۰۵/۲۰

  به راحتی پیراشکی گوشت را در منزل درست کنید
روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود.پیراشکی ها را در دیس چیده دور آنها را با حلقه های گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می کنیم.
مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۴ قاشق سوپخوری روغن مایع
  • نصف لیوان ماست غلیظ
  • نصف لیوان شیر
  • نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • حدود نیم کیلو آرد
  • ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین برابر ۲ قاشق پکینگ پودر است در این مورد کمی جوش شیرین و کمی بکینگ پودر(با هم) بهتر است.

طرز تهیه خمیر پیراشکی:
تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ، به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم) جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته ، مخلوط می نماییم .
آرد را کم کم به این مایه اضافه کرده به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود. به قدری که به دست نچسبد . خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند

مواد لازم پیراشکی گوشت:
۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
دو قاشق سوپخوری جعفری ریز شده
دو عدد تخم مرغ سفت و ریز شده
۲ تا ۳ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
به مقدار کافی نمک و فلفل
 
طرز تهیه پیراشکی گوشت :

گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، درروغن تفت می دهیم ( طرزتهیه پیاز داغ : اول پیاز را در ظرف ریخته بر روی شعله می گذاریم تا آب آن تمام شود سپس روغن را به آن اضافه می کنیم.)
پس از سرخ شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود ؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغهای سفت شده را روی گوشت رنده می کنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده ، نمک و فلفل ، در صورت تمایل ، پودر سیر را با تمام مواد مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. روی تخته را کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره گذارده ، دو طرف خمیر را روی هم
می آوریم و می چسبانیم سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.
روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود.
پیراشکی ها را در دیس چیده دور آنها را با حلقه های گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می کنیم.
 


Source URL (modified on 2018/08/11 - 4:48ق‌ظ): https://www.abfa-fars.ir/fa/%D8%B7%D8%B1%D8%B2%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B4%DA%A9%DB%8C