پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس
Published on پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس (https://www.abfa-fars.ir)

خانه > Printer-friendly > Printer-friendly > مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس در پایان هفته دولت : با صرف اعتباری بالغ بر 472 میلیارد ریال ، 13 پروژه ی آبرسانی در استان فارس گشایش یافت

مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس در پایان هفته دولت : با صرف اعتباری بالغ بر 472 میلیارد ریال ، 13 پروژه ی آبرسانی در استان فارس گشایش یافت

نوشته شده توسط: کاوه ایروانی در تاریخ: ۱۴۰۰/۰۶/۱۴

مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس همزمان با پایان ایام هفته ی دولت و گرامیداشت یاد و خاطر دولتمردان شهید، طی گزارشی به رسانه ها ، از گشایش 13 طرح و پروژه ی آبرسانی در 8 شهرستان استان با صرف اعتباری قریب به 472 میلیارد ریال خبر داد .

        به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس ، علی بوستانی مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس در پایان هفته دولت طی گزارشی با اشاره به این موضوع که هفته دولت یادآور خاطرات دولتمردان شهید رجائی و باهنر می باشد و هر ساله دستگاه های مختلف اجرایی با افتتاح پروژه هایی این ایام را گرامی می دارند ، از گشایش 13پروژه و طرح آبرسانی در 7 شهرستان استان( شامل 6 شهر و 21 روستا ) به مناسبت این ایام خبر داد و  ابراز امیدواری کرد : با بهره برداری از این پروژه ها شاهد وضعیت مطلوب تر آبرسانی در شهرها و روستاهای استان باشیم . بوستانی با بیان این مطلب که پروژه های مذکور با صرف اعتباری بالغ بر 472 میلیارد ریال به بهره برداری رسیدند ، تصریح کرد : به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، در ادوار مختلف این نظام الهی، دولتها همواره خدمت رسانی به مردم را رسالت خود دانسته و در جهت رفع مشکلات مردم گام برداشته اند که این خدمت اندک نیز در همین راستا و همسو با نهضت خدمت رسانی بی منت به مردم تحقق یافته است. وی در همین خصوص ادامه داد: حاصل زحمات شبانه روزی خادمان مردم در شرکت آبفا استان فارس شامل : حفر و تجهیز 4حلقه چاه آب شرب ، اجرای 67900 متر خط انتقال و شبکه توزیع آب، اجرای 2800 متر خط انتقال برق و احداث 10 باب مخزن ذخیره آب شرب با ظرفیت مجموع 2035 متر مکعب می باشد که با بهره برداری از این پروژه ها جمعیتی بالغ بر 53000خانوار از مردم 6 شهر و 21 روستای استان از مزایای آبرسانی آن بهره مند گردیدند .

مدیرعامل شرکت آبفا استان  فارس در ادامه با اشاره به این موضوع که خدمت گزاران مردم در شرکت آب و فاضلاب استان فارس برای تامین آب شرب سالم و بهداشتی جهت استفاده ی مردم از هیچ تلاش و کوششی مضایقه نخواهند کرد، تاکید نمود : ما برآنیم تا مردم شریف استان با کمترین مشکل در شبکه های آبرسانی مواجه باشند که بی تردید نیل به این هدف و استمرار آن، همکاری متقابل مردم و مسئولین را نیز می طلبد . بوستانی در همین خصوص ادامه داد : از هم استانی های فهیم انتظار داریم تا با صرفه جویی در مصرف آب و استفاده ی بهینه از این نعمت الهی ما را در استمرار بخشیدن به خدمات مطلوب آبرسانی یاری رسانند، چرا که در این برهه از زمان که کشور ما و به تبع آن استان پهناور فارس با خشکسالی های سنواتی دست به گریبان است، صرفه جویی در مصرف آب تنها علاج و راه مدیریت بحران کم آبی می باشد. وی افزود : بدیهی است که مردم قدر شناس با صرفه جویی در مصرف آب و اشاعه ی این فرهنگ حسنه در جامعه ، علاوه بر اینکه در حفظ منابع آب شرب برای نسل های آینده  نقش اساسی و سازنده ای ایفا می کنند ، خادمان خود در شرکت آبفا استان فارس را نیز در جهت ادامه ی خدمت رسانی مطلوب یاری می رسانند.

حوزه خبر: 
دفتر معاونت بهره برداری
تاریخ خبر: 
۱۴ شهریور ۱۴۰۰ - ۹:۳۰قبل‌ازظهر
خبر

Source URL (modified on 2021/09/05 - 9:32ق‌ظ): https://www.abfa-fars.ir/fa/news/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A2%D8%A8%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%BA-%D8%A8%D8%B1-472-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%8C-13