پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس
Published on پورتال شركت آب و فاضلاب استان فارس (https://www.abfa-fars.ir)

خانه > Printer-friendly > Printer-friendly > همسو با بهره برداری از طرح آبرسانی به 814 روستای کشور/ کام مردم 40 روستای فارس با آب پایدار، شیرین شد

همسو با بهره برداری از طرح آبرسانی به 814 روستای کشور/ کام مردم 40 روستای فارس با آب پایدار، شیرین شد

نوشته شده توسط: سیدعلی خلیلی در تاریخ: ۱۴۰۳/۰۴/۰۷

همسو با گشایش طرح سراسری آبرسانی به 814 روستای کشور، طی مراسمی با حضور بر خط سرپرست دولت سیزدهم، طرح آبرسانی به 40 روستای استان فارس با صرف اعتباری بالغ بر 418 میلیارد تومان، به بهره برداری رسید.

همسو با گشایش طرح سراسری آبرسانی به 814 روستای کشور در قالب طرح های جهاد آبرسانی، طی مراسمی با حضور محمد مخبر سرپرست دولت سیزدهم( ارتباط تصویری) علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، هاشم امینی مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور( ارتباط تصویری)، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، علی شبانی مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس و جمعی از مدیران عامل صنعت آب و برق استان، طی ارتباط تصویری سرپرست دولت سیزدهم با محل افتتاحیه ، طرح آبرسانی به 40 روستای استان فارس ، با صرف اعتباری بالغ بر 418 میلیارد تومان، در مدار بهره برداری قرار گرفت.

در آیین بهره برداری از این پروژه های آبرسانی و پیش از دستور آغاز بهره برداری از طرح مذبور، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس طی سخنانی ضمن قدردانی از فعالیت های مثبت و اثر گذار وزارت نیرو در حوزه ی آب و برق، اقدامات جهاد آبرسانی را یک نهضت خدمت رسانی ماندگار توصیف کرد و افزود: در دولت مردمی شهید رئیسی اقدامات بسیار خوبی در حوزه ی آب و برق صورت گرفته است که جا دارد از مجموعه ی وزارت نیرو به ویژه وزیر پرتلاش نیرو قدردانی ویژه به عمل آید.

 وی بهره برداری از طرح آبرسانی به 48 روستای استان فارس را یک حرکت بزرگ عنوان کرد و گفت: گشایش این تعداد پروژه و این حجم از فعالیت آبرسانی در کوتاه مدت توسط شرکت های آبفا فارس و شیراز، خود برند و نماد فاخری در حوزه ی خدمت رسانی محسوب می شود. 

استاندار فارس در ادامه به بیان اجمالی مشخصات فنی پروژه های مورد افتتاح پرداخت و اظهار داشت: همسو با سیاست های دولت مردمی ایران قوی ، مبنی بر ارائه خدمات آبرسانی به مناطق کم برخودار کشور ، شرکت آبفا استان فارس از ابتدای دولت سیزدهم از طریق قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) برنامه آبرسانی به ۳۷۲ روستا را در دستور کار خود قرار داد.

وی ادامه داد: از این میزان عملیات آبرسانی به ۱۱۰ روستا در سال اول فعالیت دولت شهید آیت الله رئیسی به سرانجام رسید. در سال دوم این برنامه نیز پروژه های آبرسانی به ۱۲۵ روستا گشایش یافت. از روز شهادت رئیس جمهور شهید و همراهان تاکنون هم طرح آبرسانی به ۴۰ روستای دیگر استان آماده بهره برداری شده است.

به گفته ی استاندار فارس طرح آبرسانی به 40 روستای فارس شامل: اجرای 130 کیلومتر خط انتقال و شبکه ی توزیع آب، احداث سه هزار و 820 متر مکعب مخزن ذخیره ی آب، حفر و تجهیز هفت حلقه چاه، اجرای قریب به 14 کیلومتر خط انتقال برق و احداث شش باب ایستگاه پمپاژ می باشد.

وی اضافه کرد: با بهره برداری از طرح مزبور که با اعتباری بالغ بر 418 میلیارد تومان به مرحله ی بهره برداری رسیده است، بیش از 17 هزار و 441 خانوار از مزایای آن برخوردار شدند.

در ادامه ی این مراسم محمد مخبر سرپرست دولت سیزدهم ضمن قدردانی از دست اندرکاران اجرای این پروژه ها، فرمان بهره برداری از آن را صادر کرد.

تاریخ خبر: 
۷ تیر ۱۴۰۳ - ۲:۱۵بعدازظهر
خبر

Source URL (modified on 2024/06/27 - 2:16ب‌ظ): https://www.abfa-fars.ir/fa/news/%D9%87%D9%85%D8%B3%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-814-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-40-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D8%A8-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%8C