ادارات شهرستان قیروکارزین برای مدیریت مصرف آب هم پیمان شدند
در تاریخ: ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
اصول و مبانی مدیریت مصرف آب و اصل سازگاری با کم آبی در جلسه ای با حضور فرماندار و روسای ادارات شهرستان قیروکارزین، تشریح و تبیین شد.
مسلم رحیمی فرماندار شهرستان قیروکارزین در این نشست فرهنگی که به همت امور آبفا این شهرستان برگزار گردید، در سخنانی، مسئولین و پرسنل ادارات را به همکاری و همراهی با امور آبفا شهرستان در راستای ترویج فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب فراخواند و خواستار عزم همگانی در مسیر مدیریت مصرف آب شرب در شهرها و روستاها شد.
در این نشست محمد حسین محمدی مدیر امور آبفا شهرستان قیروکارزین نیز طی سخنانی اظهار کرد: با توجه به کاهش نزولات آسمانی و از طرفی گرم شدن هوا و افزایش مصرف آب شرب، می بایست در پرتو یک عزم همگانی، ادارات شهرستان با اطلاع رسانی به مردم و ترویج اصول و روشهای کاربردی صرفه جویی در مصرف آب ، زمینه ی مصرف بهینه و در نهایت مدیریت مصارف آب را فراهم آورند.
وی افزود: نصب مخزن ذخیره آب بر بالای پشت بام الزامی است و مشترکین باید حتما مخزن ذخیره آب در منزل داشته باشند تا در زمان هایی که بنا به علل مختلف از جمله حوادث و اتفاقات شبکه آبرسانی ، قطع جریان برق چاهها، نقص فنی تابلو های برق چاهها و یا سوختن الکتروپمپ، آب شبکه قطع می شود، با مشکل قطعی و بی آبی مواجه نشوند.
مدیر امور آبفا شهرستان قیروکارزین در پایان ضمن تقدیر از همراهی مردم و مسئولین این شهرستان در مدیریت مصرف آب شرب، خواستار اراده ی همگانی در اصلاح الگوی مصرف آب شرب گردید و اظهار داشت: ما امانت دار آب هستیم و با مدیریت صحیح این ماده ی حیات بخش ، می بایست این جانمایه ی هستی را برای نسل های آینده حفظ نماییم .