بررسی مسائل آب شرب شهرستان فراشبند در جلسه ی مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس و نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی

مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس در جلسه ای با نماینده مردم شهرستانهای فیروزآباد ، قیر و کارزین و فراشبند در مجلس شورای اسلامی ، مسائل موجود در روند آبرسانی به شهروندان  این شهرستان را مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد .
     به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس ، مهندس محمد علی قلندری رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس ،‌ در جلسه ای که با حضور کورش کرم پور نماینده مردم شهرستان های فیروز آباد ، فراشبند و قیروکارزین در مجلس شورای اسلامی ، مهندس دهقانی مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان فارس ، مهندس بوستانی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان فارس ، فرماندار شهرستان فراشبند ، بخشدار دهرم و جمعی از اعضای شورای اداری شهرستان و شورای اسلامی شهر دهرم در سالن اجتماعات بخشداری دهرم برگزار گردید،ضمن بررسی آخرین وضعیت منابع آب و روند آبرسانی به شهروندان شهرستان فراشبند ، مسائل ، موانع و نیازمندی های آبرسانی به این شهرستان  و ظرفیت های جدید آبرسانی را مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد . بنابراین گزارش در این جلسه مهندس قلندری طی سخنانی به ترسیم سیمایی از منابع آب استان ،  روند آبرسانی به شهرهای استان و تأثیر خشکسالی های چند سال اخیر بر منابع آب در نقاط مختلف استان فارس به ویژه شهرستان فراشبند پرداخت . وی با اشاره به اینکه متاسفانه بارش نامتقارن نزولات آسمانی از بعد مکان و زمان  و همچنین برداشت های بی رویه از سفره های آب زیر زمینی در چند سال اخیر باعث گردیده است تا استان پهناور فارس امروز با بحران خشکسالی دست به گریبان باشد، اظهار داشت : دغدغه ای که امروز افکار متولیان تأمین آب شرب مردم استان را به خود معطوف کرده است مشکل کمبود آب و افت شدید سطح منابع آب زیرزمینی می باشد . این پدیده ی ناخوشایند باعث گردیده است تا در بسیاری از شهرها  با بحران کم آبی مواجه باشیم . مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس در ادامه با اشاره به این مطلب که طی سنوات اخیر بر حسب نیازهای موجود در حوزه ی آبرسانی به شهروندان شهرهای  فراشبند و دهرم ، اقدامات موثر و خوبی توسط شرکت آبفا استان فارس انجام شده است اظهار داشت : در سالهای گذشته خدمات مطلوب و مناسبی را به منظور ارتقاء سطح کیفی و کمی آبرسانی به شهروندان شهرستان فراشبند انجام داده ایم که از شاخص ترین آنها می توان به اجرا و بهره برداری از طرح بزرگ آبرسانی به شهر فراشبند از چشمه برم فرهاد با اجرای قریب به ۴۲ کیلومتر خط انتقال آبرسانی ، نصب یک دستگاه آب شیرین کن ۵۰۰ متر مکعبی ،  اصلاح بخشی از خطوط انتقال و اصلاح ۱۴ کیلومتر از شبکه های توزیع آب شرب ، حفر ۴ حلقه چاه آب شرب در شهر فراشبند و همینطور کف شکنی ۲ حلقه چاه آب شرب ، نصب یک دستگاه آب شیرین کن و اجرای ۵ کیلومتر اصلاح شبکه های توزیع آب شرب در شهر دهرم اشاره نمود.مهندس قلندری با اشاره به این موضوع که متأسفانه در سنوات گذشته از ۱۴ حلقه چاه آب شرب شهر فراشبند ۱۲ حلقه ی آن خشک و فقط ۲ حلقه دیگر در مدار بهره برداری باقی مانده است بیان داشت : در برنامه بلند مدت به منظور آبرسانی به شهرستان فراشبند ، برنامه انتقال آب از سد نرگسی به شهر فراشبند و آبرسانی به شهر دهرم از سد هایقر در دست بررسی است که امیدوارم  با مساعدت نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولین و تأمین اعتبارات مورد نیاز بتوانیم اقدامات موثری در جهت خدمات مطلوب تر آبرسانی  به شهروندان فراشبند و شهر دهرم انجام دهیم .
گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس حاکی است ، در این نشست صمیمانه کورش کرم پور نماینده مردم شهرستان های فراشبند ،  فیروزآباد و قیروکارزین در مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از فراهم آمدن زمینه ی این دیدار به بیان مسائل و نیازهای شهرستان فراشبند در حوزه ی آب شرب پرداخت و اظهار داشت : متاسفانه کم آبی در بیشتر شهرهای استان به یک دغدغه ی فراگیر تبدیل شده است و شهرستان های حوزه انتخابیه بنده ، به ویژه شهرستان فراشبند نیز از این حیث مستثنی نمی باشند . وی با تأیید سخنان مدیر عامل شرکت آبفا فارس در خصوص بحران کم آبی در استان ، مدیریت مصرف ، تقاضا و صرفه جویی در مصرف آب را از کاربردی ترین اصول مقابله با بحران خشکسالی و کم آبی دانست . کرم پور ضمن تأکید بر مدیریت مصرف آب شرب ، خواستار اجرای پروژه های جدید آبرسانی میان مدت و بلند مدت در شهرستان فراشبند و دیگر شهرستان های حوزه انتخابیه خود با استفاده از منابع موجود و ظرفیت سازی های جدید گردید.
 همین گزارش می افزاید : نماینده مردم شهرستان های فیروزآباد ، فراشبند و قیروکارزین در مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن تقدیر از اقدامات شرکت آبفا استان فارس در حوزه آبرسانی ، خواستار رفع پاره ای موانع آبرسانی و تداوم اقدامات سازنده ی این شرکت در بخش آب و فاضلاب شهرستان های حوزه انتخابیه خود شد و در خصوص پیگیری جهت جذب اعتبارات لازم به منظور تکمیل پروژه های در دست اجرا و اجرای پروژه های جدید آب ، قول مساعد داد.
 گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس حاکیست، مهندس قلندری مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس به اتفاق نماینده مردم شهرستان فراشبند در مجلس شورای اسلامی و دیگر مدیران عامل آب و آبفای استان در حاشیه این نشست از چشمه باچان ، چشمه آب شور و مخزن در حال احداث شهر دهرم نیز بازدید نمودند.
 

تاریخ خبر: 
۲۹ تیر ۱۳۹۵ - ۹:۰۰قبل‌ازظهر
خبر