بهره برداری از دو پروژه آبرسانی در بیرم لارستان در هفته دولت

همزمان با هفته دولت چاه جدید شهر بیرم و کف شکنی چاه شماره ۴ این شهر با صرف اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

طی مراسمی با حضور داریوش دهقان فرماندار شهرستان لار ، برزو بخشدار بخش بیرم ، عبدالمهدی میرپور مدیر امور آبفا و مسولین ادارات و شورا و دهیار بخش و شهر بیرم، پروژه چاه جدید شهر بیرم و کف شکنی چاه شماره ۴ با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

سید عبدالمهدی میرپور مدیر امور آبفا شهرستان لارستان در مراسم افتتاح این پروژه در سخنانی کوتاه ضمن تقدیر از همراهی مردم و مسولین محلی ؛ از حمایت های مدیرعامل و مدیران شرکت آبفا فارس در به سرانجام رساندن این پروژه تقدیر و تشکر نمود.

وی افزود: این پروژه شامل حفر ، تجهیز و برق رسانی به یک حلقه چاه و اجرای ۴۰۰ متر خط انتقال آب ؛ همچنین کف شکنی چاه شماره ۴ شهر بیرم است که با اجرای این دو پروژه توانستیم دغدغه‌های کمبود آب در میان شهروندان شهر بیرم را برطرف کنیم.

تاریخ خبر: 
۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۸:۱۵بعدازظهر
خبر