نماینده ی مردم شهرستان های بیضا و سپیدان در مجلس شورای اسلامی با مدیر عامل شرکت آبفا فارس دیدار کرد

مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس در دیدار با نماینده ی مردم شهرستان های بیضا و سپیدان در مجلس شورای اسلامی، مسائل مربوط به آبرسانی به مردم این شهرستان ها را مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد .

به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا استان فارس ، علی بوستانی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل این شرکت در دیدار  با محسن علیزاده نماینده ی مردم شهرستان های بیضا و سپیدان در مجلس شورای اسلامی، کیامرث همتی فر فرماندار شهرستان بیضا، دلاور نوروزی مدیر امور آبفا شهرستان بیضا و صادق ترحمی مدیر امور آبفا شهرستان سپیدان، با حضور سیامک گودرزی ضمن بررسی آخرین وضعیت آبرسانی به مردم شهرها و روستاهای این شهرستان ، به بحث در خصوص مسائل موجود درخدمات آبرسانی به مشترکین و نیازمندیهای این حوزه پرداخت . بنابراین گزارش بوستانی در این دیدار طی سخنانی با تأکید بر اهمیت ارائه ی خدمات مطلوب آبرسانی به مردم، اظهار داشت: سقایان مردم در شرکت آبفا استان فارس در این مسیر خطیر همواره در تلاشند تا مطلوب ترین خدمات را به مردم ارائه دهند و مردم نیز با صرفه جویی و مصرف بهینه ی آب باید مسئولین را در ادامه ی ارائه ی خدمات مطلوب آبرسانی یاری رسانند. مدیرعامل شرکت آبفا فارس درادامه گفت: با توجه به کمبود شدید بارشها، تابستان سختی در پیش روست که باید با مدیریت مصرف آب اثرات بحران کم آبی را کاهش بدهیم.وی با اشاره به فعالیت های انجام شده در شهرستان های بیضا و سپیدان،افزود: تاکنون اقدامات مثبت و خوبی در حوزه ی آبرسانی به مردم این شهرستان ها انجام گرفته است،اما اجرای پروژه های جدید منوط به تخصیص و در اختیار قرار گرفتن اعتبارات لازم  با همکاری و پیگیری مسئولین محلی عنوان می باشد.
همین گزارش می افزاید:در این نشست صمیمانه محسن علیزاده نماینده ی مردم شهرستان های بیضا و سپیدان در مجلس شورای اسلامی نیز علاوه بر بیان مسائل و موانع موجود درحوزه آب شرب شهرستان های مذکور در حوزه های شهری و روستایی ، به پاس فعالیت ها واقدامات مطلوب در راستای آبرسانی به مردم این منطقه، از مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس قدردانی نمودند . وی در خصوص پیگیری جهت جذب اعتبارات  به منظور اجرای پروژه های جدید نیز قول مساعد دادند.                                                                      

گفتنی است در بخشی از این نشست: فرمانداران دو شهرستان نیز به بیان بخشی از نیازمندی های آبرسانی به شهرستان های بیضا و سپیدان پرداختند.

تاریخ خبر: 
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵بعدازظهر
خبر