واگذاری بیش از ۲۴ هزار فقره انشعاب آب و فاضلاب در فارس، طی ۱۱ ماه گذشته/ رشد ۴۱ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال قبل

مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس گفت: در ۱۱ ماه گذشته بالغ بر ۲۴ هزار فقره انشعاب آب و فاضلاب به متقاضیان شهری و روستایی استان واگذار شده است که به طور میانگین نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ رشد ۴۱ درصدی داشته است.

علی جان صادق با بیان اینکه با توسعه شهرها و روستاها، واگذاری انشعاب آب و فاضلاب افزایش می یابد، اظهار داشت: در ۱۱ ماه گذشته از سال جاری، بالغ بر ۲۱ هزار فقره انشعاب آب به متقاضیان جدید واگذار شده است که از این تعداد ۶ هزار و۶۰۰ فقره در روستاها و ۱۴ هزار و ۴۰۰ فقره نیز در شهرهای استان بوده است.

او در خصوص رشد آمار واگذاری انشعاب آب به متقاضیان جدید نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نیز گفت: این تعداد مجموعا نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ رشدی ۴۱درصدی داشته است.

وی افزود: در همین راستا بالاترین واگذاری انشعاب آب در میان شهرستان های استان مربوط به شهرستان مرودشت با یک هزار و ۴۵۱ فقره انشعاب و کمترین واگذاری نیز در شهرستان جویم با ۱۲۶ فقره واگذاری بوده است.

به گفته مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس در بخش خدمات جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب نیز تعداد انشعاب فاضلاب واگذار شده در ۱۱ ماه گذشته ۳ هزار و ۶ فقره بوده است که بالاترین واگذاری انشعاب در میان شهرهای منتفع از خدمات فاضلاب مربوط به شهر آباده با یک هزار و ۲۷ فقره و کمترین واگذاری نیز در شهر داراب با ۲۰ فقره بوده است.

صادق پور اظهار کرد: ارائه ی این خدمات در مقایسه با ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۱ رشدی ۴۱ درصدی را نشان می دهد.

گفتنی است، در حال حاضر ۴ روستا و ۸ شهر استان ازخدمات جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب منتفع هستند؛ بر همین اساس پایین بودن سرانه ی بهره مندی شهرها و روستاهای استان از سامانه دفع بهداشتی فاضلاب، آمار واگذاری انشعاب فاضلاب در استان را معدود نموده است.

حوزه خبر: 
دفترمدیرعامل
تاریخ خبر: 
۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱:۰۰بعدازظهر
خبر