مدیر عامل آبفا فارس خبر داد:بازگشت بالغ بر ۲۷۵ هزار و ۲۵۰ متر مکعب آب به چرخه مصرف قانونی در ۷ ماه گذشته/ مشکل ۳۶۶۱ مشترک آب در مناطق کم برخوردار مرتفع شد

مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس گفت: در ۷ ماه گذشته از سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۹۱۰۹ فقره تخلف در برداشت غیر قانونی آب، انشعاب و شیر برداشت های غیرمجاز در استان شناسایی و به انشعاب مجاز تبدیل شده است که بر همین اساس بالغ بر ۲۷۵ هزار و ۲۵۰ متر مکعب آب به چرخه مصرف قانونی بازگشت.

علی شبانی با بیان اینکه انشعاب های غیرمجاز موجب تضییع حقوق مشترکین قانونی می گردد، گفت: براساس آمار، تیم شناسایی انشعابات غیرمجاز، در ۷ ماه گذشته، موفق به شناسایی و تبدیل حدود ۳۶۶۱ فقره انشعاب غیرمجاز به انشعاب مجاز و نیز شناسایی قریب به ۵۴۴۸ تخلف و برداشت غیر مجاز از شبکه های آبرسانی گردیده است.

به گفته ی مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس در ۷ ماه گذشته با شناسایی و قطع انشعاب های غیر قانونی یا برداشت های غیر مجاز ۲۷۵ هزار و ۲۵۰ متر مکعب آب برابر با ۱۳۱۱ مترمکعب در شبانه روز به چرخه مصرف قانونی بازگشت و متخلفین نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.

گفتنی است: با جمع آوری انشعابات غیر قانونی( سرقت آب) مشکل ۳۶۶۱ مشترک آب شرب در مناطقی که به علت تخلفات صورت گرفته دچار مشکل کم آبی بودند، مرتفع شده است. روابط عمومی و آموزش همگانی

 

حوزه خبر: 
دفتر معاونت خدمات مشترکین و درآمد
تاریخ خبر: 
۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲:۰۰بعدازظهر
خبر