قنبر پلو
در تاریخ: ۱۳۹۷/۰۵/۲۰
قنبر پلو
- مواد تشکیل دهنده:
- برنج ۴ پیمانه
- گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
- مغز گردو ۱۰۰ گرم
- کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
- رب انار ۴ قاشق سوپخوری
- شیره انگور ۲ قاشق سوپخوری
- پیاز ۱ عدد درشت
- آرد نخود چی ۵۰ گرم
- نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
:
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت, قلقلی های کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
پیاز رو خلالی خرد کنید, در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه, وقتی پیاز سرخ شد, گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید, رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید, کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید, تا کشمش ها هم تفت بخورن!
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط کنید.
نکات
مراقب باشید که کشمش نسوزه, وقتی رب و شیره رو اضافه کردید, زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش رو اضافه کنید تا نسوزه! میتونید به مایه گوشتی, کمی پودر سیر و ادویه هم اضافه کنید. قلقلی ها رو خیلی سرخ نکنید, چون بعد توی پلو خشک میشه. قنبر پلو یکی از پلوهای مخلوط شیرازی هاست.